JURVASSA oli KIVAA

Moderators: Mika Hirvonen, Tomi Jutila, Antti Tuomainen

Post Reply
koura13
Uusi jäsen
Uusi jäsen
Posts: 48
Joined: 20 Jan 2007, 20:46
Location: NURMO
Contact:

JURVASSA oli KIVAA

Post by koura13 »

Perajantaina ehti ajamaan yli 80 kierrosta mutta kyllä sitten PETE ruuvaskin koko autoan uuteen uskoon.. jarrupaloja ym.

- vaikka "romua" tuli, lauantain aika ajoissa meni nelosen ( volvon loota)
sykroni kolomesta kohtaa poikki. ajat perjantain harjoituksissa oli 1.20.5
ja ilman nelosta kisassa lauantaina 1.21.4 joten tällä taidolla ei näemmä ole merkitystä onko mulla kaikki "kotona"... Sunnuntain kisassa sitten
6 kierroksen jälkeen alkoi kuulua "kolinaa" kytkimen puolelta...
joten keskeyttäminen oli viisain ratkaisu. Talli täynnä puolivalmiita ja purettuja locosteja maanantai illalla.
- mutta kemorassa taas viivalla.
putte 0400 690022
User avatar
Tero Kellosalo
Aktiivi
Aktiivi
Posts: 259
Joined: 18 Sep 2006, 09:03
Location: Toholampi
Contact:

Post by Tero Kellosalo »

Kivaa oli kans.. Pyttyjä tuli ja auto pelas aivan ok. Tietysti niitä iän ikuisia ajettavuus ongelmia oli, mutta ei sevväliä ku pysy hanskassa kumminkin.. :D Tais olla eka viikonloppu ku ei virallisissa sessioissa pyörähelly kertaakaan.. Näköjään sit pikku hiljaa oppii, ku tarpeeks takoo päätä samaan seinään.. :lol:
Mukava valmistautua Kemoraan kun auto ihan ehjä..
Tomi Jutila
Locost Finland ry:n puheenjohtaja
Locost Finland ry:n puheenjohtaja
Posts: 3065
Joined: 13 Feb 2007, 22:10
Location: Jämsä

Post by Tomi Jutila »

juupa kovasti ajettiin kilpaa vaikka sarjan menestyksekkäin kuljettaja ei ollutkaan mukana :?: :?:

ekassa erässä oli jarkon kanssa oikein totinen vääntö voitosta.ratavarikolla sovittiin jarkon kanssa että ei ajeta yhteen mutta taistelun tuoksinassa jarkon autosta painui alumiininen nokkaritila kolme senttiä sisään,omastani en löytänyt naarmuakaan.hipaisuista ei pidetä,kosketella saa muttei puristaa :D :D :D
ohitin jarkon kolmesti ja jarkko mut kahesti joten eka erä mulle,tero kakkonen ja jarkko kolmas loppukierrosten tekniikka murheiden kiusaamana.

toka erä meni jarkolle,lähöstä pääsin piikkiin mutta vauhtisuoran päässä jarkko paikkas enkä saanu enää kiinni vaikka ajoin ihan täysiä koko kisan, noin 1.5 sekkaa eroa maalissa,tero kolmas.

ilmeisesti jurvassa tehtiin suomalaista locost "historiaa" korjatkaa jos olen väärässä:

jarkolle locostilla paalupaikka kokoporukassa (1.16.4 et silleen)

mulle locostilla eka"yleiskilpailun" erävoitto

pasin kyseenalainen kunnia ajaa auton runko solmuun :? :? :?


suparu porukka ainakin oli ihmeissää että mitä kyysoppaa ollaan talvenaikana syöty kun ei ne kerenny enää meille alkuunkaan :shock: :shock:

ennakko odotuksista poiketen auto jäikin ehjäksi joten kemorassa koitellaan taas
Jari Kauttonen
Ron Champion
Ron Champion
Posts: 627
Joined: 19 Oct 2007, 13:25
Location: Masku
Contact:

Post by Jari Kauttonen »

Ja kun mun piti tulla TRT:n "Vippiin" kattelemaan, mutta kun tuo muu perhe ei ollut matkakunnossa. Ny ketuttaa. :evil:
slugmika
Aktiivi
Aktiivi
Posts: 262
Joined: 28 Sep 2006, 10:37
Location: m
Contact:

Post by slugmika »

Kivaa oli, todellakin. Herrasmiesten kanssa on ilo ajaa.
Omat ajot oli lähinnä ajelua, olisi kannattanut ajaa noi nippeliviat jossain testipäivillä eikä kisoissa. Noh, monta kohtaa on taas kehitetty ja toivottavasti pääsen ajamaan Ahvenistolla ukkoa sisään locostin hienouksiin. Täytyy sanoa, että kyllä toi locost on ihan parasta mitä olen ikinä radalla ajanut. Oma ajotyyli pitää vaan saada muutettua koppiautoilusta paremmin locostille sopivaksi.
Tiivistelmä:
lauantaina vapaissa lopetin öljynpaineongelmaan joka ei loppujen lopuksi ollutkaan ongelma.
lauantain aika-ajoja taisin ajaa 2 kierrosta ennen kuin vaihteensiirrosta hajosi uniballi. Eli takasuoran moottorijarrutus ja mutkaan meno toteutuikin hieman suunniteltua vauhdikkaammin. Lopputuloksena vauhdikas spinnaaminen ja yleisöön siirtyminen.
lauantain kisassa en löytänyt lähtövaloja, 5sek. taulun jälkeen tökkäsin vaihteen vapaalle, taisin hävitä 2 tai 3 paikkaa. lähdön jälkeen homma eteni ihan ookoo. oli erittäin mukavaa kisailua puten kanssa. valitettavasti vaan kierroksella 5 irtosi vaihteensiirron vaijeri kepin päästä. loput kisasta ajoin siis pelkällä 5 vaihteella, onneksi r1 on vääntökone :D . sunnuntaina vapaissa homma eteni hyvin kun pääsin lähtemään tomin perään. oli hauskaa ajella perässä ja opetella minkälaisilla nopeuksilla mutkiin oikeesti voi ajaa. homma loppui sitten samassa paikassa kun edelliselläkin kertaa, tällä kertaa tosin jarrujen häviämiseen. pedalboxista irtosi toinen pääsylinterin tanko joten jarruja ei löytynyt. sunnuntain kisassa sössin lähdön vielä perusteellisemmin, auto sammui ja kesti hetken saada oikea vaihde ja vielä auto käyntiinkin, nyt tulee nestekytkin ton vaijeriversion tilalle. sain porukkaa ihan hyvin kiinni mutta hyvä nousu tyssäsi vesisumuun. jäähdytysvedet tuli silmille. onneksi tuli koska vedentäyttökorkin lisäksi myös öljykorkki oli tärissyt irti.

siinä pääpiirteissään, kivaa oli oikeasti, kiitos kaikille kanssakilpailijoille sekä tiimeille.

Mika
tumpelo
Ron Champion
Ron Champion
Posts: 637
Joined: 25 Nov 2007, 12:01
Location: Tampere

Post by tumpelo »

Joo, kyllä kannatti raahautua edes sunnuntai iltapäiväksi paikalle. Oli ainu vapaa hetki viikonlopusta. Kyllä poijjat vetää pelottavan kovaa ja kun varikolla katteli ja kuunteli niin tuli kerran jos toisenkin mieleen että pitäisköhän ottaa muutama ratkaisu uusiksi ennenkuin auto on edes kunnolla pyörillään.

Vesi kielellä odotellen josko jostain materialisoituisi auto ajettavaksi vaikka Kemoraan....? Toisaalta jos ei pääse todistamaan osaamattomuuttaan liian aikaisin radalle niin tiedä vaikka tuo omakin valmistuisi:)

Tuomo
-Sairas mieli ja luonnoton sorminäppäryys, siinä vasta sankari.
kippo
Ron Champion
Ron Champion
Posts: 1422
Joined: 16 Sep 2006, 21:20
Location: marinkainen

Post by kippo »

juu viikonloppu oli ihan kiva pääpiirteittäin, perjantain harjoitukset alkoi neste vuodolla ja perään tuli ilma lukko joten kone keitti, kolmas koitos radalle tuotti tuloksia ja tuli kohtuu aikoja mutta neljännen jälkeen tuli laatikon öljy vuoto jonka kanssa taisteltiin koko viikonloppu, sen takia jäi lauantai aamun harjoitus väliin mutta aikaajoon keräsin itteni ja se tuotti tulosta joten ryhmän paalulta kisaan. Lähtö vähän epäonnistui auto tuuppas joten joutu potkiin kytkimellä vauhtia kisa oli mielenkiintoinen kunnes auto sammui kesken kurvin ja pulkka meinas tulla selkään mutta kerkis onneksi väistää sain auton käyntiin ja jatkoin kierroksen huonosti käyvällä autolla, kun tero meni ohitse lähti kone taas pelittään ja ajelin teron perässä maalii kolmanneksi. Sunnuntai alkoi murheilla vaikka koko ilta oli ruuvattu autoa mutta se ei käynnistynyt ollenkaan lämmittely ajoihin joten suoraa kisaan siis ja hyvinhän se sitten menikin. Taidan tästälähin jättää kaikki turhat ajamatta jos auto sitten kestäis kisat. :roll: (ps.tänä vuonna on ruuvattu autoa enemmän kisapaikalla kuin koko viimevuonna) :evil:
pasi.t
Ron Champion
Ron Champion
Posts: 986
Joined: 14 Jul 2006, 18:39

Post by pasi.t »

8) rungon solmut on auottu ja silitetty takaisin kuosiin. loppujenlopuksi vauriot olivat hyvin vähäiset, onneksi, vain yksi putki tarvitsi vaihtaa, kaikki kiinnikekorvakkeet ja muut on edelleen vanhaa. nokkapalaan tuli pieni ruttu lisää, joka korjataan vasta talvella , näyttäis että kaikki vanhat pellitkin tulee paikalle, ku näyttäääää siltä, että on liian vanhat ranteet tuon ratin vääntämiseen niin ei viitsi vääntää uusia peltejäkään :roll:
Post Reply